FAQ's Често задавани въпроси

Относно доставката

След поръчката ние я обработваме и изпращаме на деня или най късно следвашия ден, съответно я получавате на следвашия ден.

Ние работим със Спиди, там може да получите най добра цена за доставка, но може и да я пратим по Еконт там цената е по висока за доставка.

За да получите вашите поръчки с безплатна доставка е необходимо да закупите от нас стоки на обща стойност от 45 лева, или повече.

Плащане

Плащането става при доставката на стоката/продукта който сте си поръчали с наложен платеж.

За момента не се извършват онлайн плащания на нашият сайт.

Не! Вие заплащате само това което пише на самият продукт и цената на доставката, всички такси и ДДС се заплашат от нас на съответните институции по реда за електронната търговия.

Връщане & Замяна

Относно замяна или връщане на стоката, долна част на бельо и бански - бикини, боксерки, прашки, слипове, бодита и други продукти, характеризиращи се като долно бельо - НЕ ПОДЛЕЖАТ на връщане и подмяна - по хигиенични причини.

До 3 часа може да се свържете с нас за анулиране или промяна по вече създадена поръчка, защото след това може да сме я изпратили по куриер.

Може да се свържете с нас по начините посочени в сайта и с радост ще ви помогнем за възникнали въпроси за продукт или друго.

Материал на продуктите

Продуктите са направени от материалите: Памук, Спандекс и Полиестер (65% Памук - 35% Спандекс/Полиестер). Ако имате въпроси относно даден продукт и неговото съдържание моля да ни пишете.