Общи условия

Общи условия за ползване на онлайн магазин empireoflaces.eu


Всеки потребител е длъжен да се запознае с общите условия на сайта преди да предприеме "Поръчка", "Връщане на стока" или каквото и да е действие по самоинициатива. Моля преди да предприемете поръчка прочетете общите условия с, които се съгласявате поръчвайки артикул от нас.

empireoflaces.eu – "ЕМПАЙЪР ЪФ ЛЕЙСИС" ЕООД – собственик на търговската марка empireoflaces.eu, ЕИК:.207193835; адрес на управление: ул. “Борба” № 31.


Процедура за регистрация

За регистрация в електронен магазин empireoflaces.eu, моля натиснете тук.

Процедура за поръчка

След натискане на бутона „Поръчай“ се счита, че клиентът е направил поръчка на избрани от него продукти и приема настоящите общи условия.
След извършване на поръчката клиентът получава потвърждение по електронната поща, която е попълнил във формуляра за поръчка, с всички данни за поръчката.
За да избегнем риска от грешно или недобросъвестно попълване на формулярите за поръчка, което може да увреди нашите клиенти, поръчките се считат за приети от empireoflaces.eu след изпращането на потвърждение по електронна поща от empireoflaces.eu до клиента и получаване на пълния размер на цената на поръчаните продукти и цената на доставката, ако такава се дължи. При плащане с наложен платеж, поръчките се считат за приети след потвърждение от страна на empireoflaces.eu.

Цени на продуктите

Всички цени на продуктите са в лева с включено ДДС.
Цените на продуктите са актуални към датата на поръчката.

Начини на плащане

Плащането на цената се осъществява по следня начин:

Чрез наложен платеж: клиентът заплаща дължимата сума директно на куриера, извършил доставката;

Информация и съгласие

1. “empireoflaces.eu” е онлайн магазин за дамско бельо, наричан за краткост Търговецът.

2. Търговецът има право да променя цените на предлаганите стоки в онлайн магазина без да уведоми за това потребителите в сайта.

3. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на заявката и потвърждението на избраната стока и тя ще остане такава.

4. При подаден неверен или грешен адрес, лице за контакти или телефон в заявката от страна на Клиента, Търговецът не се счита за задължен за каквото и да е обвързване и изпълнение на поръчката.

5. Договорът с Клиента се счита за сключен след приемане от Търговецът на правилно и потвърдено от клиента заявлението за покупка на посочения телефон или електронен адрес.

6. Търговецът се задължава след получаване и потвърждение на заявлението от Клиента, да достави на Клиента поръчаната стока.

7. Търговецът не носи отговорност, ако Клиентът е посочил неверни или непълни данни в направена поръчка на адрес "empireoflaces.eu”.

8. Възможно е леко разминаване в цветовата гама на продуктите показани на снимките и реалните причинено от силните светлини и светкавици при заснемане, за което Търговецът не носи отговорност.

9. Потребителя заплаща цената на продукта в момента на поръчката направена от него, електронният търговец няма право да променя цената в момент до доставката на артикула в клиента.

Права и задължения на страните

Търговецът се задължава:

 • Да потвърди наличността на поръчаните артикули или да откаже поръчката в срок от 3 работни дни
 • Да достави в срок от 24 до 48 часа артикули ,който "КЛИЕНТА" е поръчал и е в наличност
 • Търговецът гарантира,че продуктите,предлагани в онлайн магазина за бельо empireoflaces.eu са фабрично нови.
 • Търговецът гарантира,че продуктите,предлагани в онлайн магазина за блеьо empireoflaces.eu не са втора употреба.

 • Клиентът се задължава:

 • Да посочи трите си имена, валиден телефонен номер, офис на Спиди Експрес или адрес за доставка.
 • Да плати цената на стоката и да осигури достъп за получаване на стоката според указаните условия
 • Да приеме стоката в офис на куриер, при не вземане на пратката клиентът автоматично се записва в списък с некоректни купувачи и бива огриначван за поръчки в сайта.

 • При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката.

  В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес Търговецът се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението.

  Лични данни

   Търговецът полага дължимата грижа за защита на личните данни на Клиента, станали известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка,като това задължение отпада, ако Клиентът е предоставил неверни данни.

   При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, Търговецът може да използва личните данни на Клиента единствено и само за целите, предвидени в договора.

   Описаните по-горе цели, за които може да се използват данните, не са изчерпателно изброени и не пораждат задължения за Търговеца.Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

  Допълнителни условия:

  Под “Потребител/клиент” се разбира всеки, който е заредил в онлайн магазина за бельо empireoflaces.eu на своя компютър или мобилно устройство (таблет, смарт телефон).
  Под “Поръчка” се разбира избраните стоки и всички други атрибути свързани с начина на поръчка и доставка, както по стандартния начин така и в посочените контакти.

  ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

  Относно замяна или връщане на стоката,долна част на бельо и бански - бикини,прашки,бодита и други продукти,характеризиращи се като долно бельо - НЕ ПОДЛЕЖАТ на връщане и подмяна - по хигиенични причини.

  Може да върнете или замените поръчан артикул различен от горе изброените а именно "долна част на бельо и бански - бикини, прашки, бодита и други продукти, характеризиращи се като долно бельо" без да посочите причини в рамките на 14 дни след получаване на стоката, като предварително се свържете с нас на info@empireoflaces.eu . Цената за куриерските услуги се поема от клиента.

  Изменение на Общите условия

  empireoflaces.eu си запазва правото да променя Общите условия na интернет страницата на електронния магазин, без предварително уведомление до клиентите.

  empireoflaces.eu не носи отговорност за грешки, които могат да се появят на интернет страницата на електронния магазин, включително за грешки, причинени от промени, настройки и други действия, които не са извършени от empireoflaces.eu.