Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА онлайн магазин empireoflaces.eu

I. Всеки потребител е длъжен да се запознае с общите условия на сайта преди да предприеме "Поръчка", "Връщане на стока" или каквото и да е действие по самоинициатива. Моля преди да предприемете поръчка прочетете общите условия с, които се съгласявате поръчвайки артикул от нас.

 1. “ empireoflaces.eu” е онлайн магазин за дамско бельо, наричан за краткост Търговецът.
 2. Търговецът има право да променя цените на предлаганите стоки в онлайн магазина без да уведоми за това потребителите в сайта.
 3. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на заявката и потвърждението на избраната стока и тя ще остане такава.
 4. При подаден неверен или грешен адрес, лице за контакти или телефон в заявката от страна на Клиента, Търговецът не се счита за задължен за каквото и да е обвързване и изпълнение на поръчката.
 5. Договорът с Клиента се счита за сключен след приемане от Търговецът на правилно и потвърдено от клиента заявлението за покупка на посочения телефон или електронен адрес.
 6. Търговецът се задължава след получаване и потвърждение на заявлението от Клиента, да достави на Клиента поръчаната стока.
 7. Търговецът не носи отговорност, ако Клиентът е посочил неверни или непълни данни в направена поръчка на адрес "empireoflaces.eu”.
 8. Възможно е леко разминаване в цветовата гама на продуктите показани на снимките и реалните причинено от силните светлини и светкавици при заснемане, за което Търговецът не носи отговорност.
 9. Потребителя заплаща цената на продукта в момента на поръчката направена от него, електронният търговец няма право да променя цената в момент до доставката на артикула в клиента.

II. Права и задължения на страните

Търговецът се задължава:

 1. Да потвърди наличността на поръчаните артикули или да откаже поръчката в срок от 3 работни дни
 2. Да достави в срок от 24 до 48 часа артикули ,който "КЛИЕНТА" е поръчал и е в наличност
 3. Търговецът гарантира,че продуктите,предлагани в онлайн магазина за бельо empireoflaces.eu са фабрично нови.
 4. Търговецът гарантира,че продуктите,предлагани в онлайн магазина за блеьо empireoflaces.eu не са втора употреба.

III. Клиентът се задължава:

 1. Да посочи трите си имена, валиден телефонен номер, офис на Еконт Експрес, Спиди Експрес или адрес за доставка.
 2. Да плати цената на стоката и да осигури достъп за получаване на стоката според указаните условия

 3. При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката.

  В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес Търговецът се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението.

IV. Лични данни

  • Търговецът полага дължимата грижа за защита на личните данни на Клиента, станали известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка,като това задължение отпада, ако Клиентът е предоставил неверни данни.

  • При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, Търговецът може да използва личните данни на Клиента единствено и само за целите, предвидени в договора.

  • Описаните по-горе цели, за които може да се използват данните, не са изчерпателно изброени и не пораждат задължения за Търговеца.Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

V. Разкриване на информацията

  • Търговецът се задължава да не разкрива лични данни за Клиента на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен когато:

  • е получил изричното писмено съгласие на Клиента

  • Търговецът е длъжен да предостави информацията по силата на закона.

Допълнителни условия:

 1. Под “Потребител/клиент” се разбира всеки, който е заредил в онлайн магазина за бельо empireoflaces.eu на своя компютър или мобилно устройство (таблет, смарт телефон).
 2. Под “Поръчка” се разбира избраните стоки и всички други атрибути свързани с начина на поръчка и доставка, както по стандартния начин така и в посочените контакти.
 3. Относно замяна или връщане на стоката, долна част на бельо и бански - бикини, боксерки, прашки, слипове, бодита и други продукти, характеризиращи се като долно бельо - НЕ ПОДЛЕЖАТ на връщане и подмяна - по хигиенични причини.